Kitlesel Fonlamaya gidiyorum ! Ne yapmalı, hangisine başvurmalı, başarılı olur mu?

08 Ağustos 2016
Disiplinlerarası etkileşim ve yaratıcılık platformu olan Atölye İstanbul, kitlesel fonlamadan etkili şekilde yararlanmanın yollarının konuşulacağı “Kitlesel Fonlamaya gidiyorum ! Ne yapmalı, hangisine başvurmalı, başarılı olur mu?” etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Sıradan bireylerin bir araya gelerek fon toplama sistemi olan Kitlesel Fonlama (crowdfunding), bir işletme veya bir proje için ihtiyaç duyulan sermayenin sağlanmasının en doğrudan ve […]

Disiplinlerarası etkileşim ve yaratıcılık platformu olan Atölye İstanbul, kitlesel fonlamadan etkili şekilde yararlanmanın yollarının konuşulacağı “Kitlesel Fonlamaya gidiyorum ! Ne yapmalı, hangisine başvurmalı, başarılı olur mu?” etkinliğine ev sahipliği yapıyor.

Sıradan bireylerin bir araya gelerek fon toplama sistemi olan Kitlesel Fonlama (crowdfunding), bir işletme veya bir proje için ihtiyaç duyulan sermayenin sağlanmasının en doğrudan ve en yalın yolu. Peki biz bundan doğru faydalanmasını biliyor muyuz?

Kitlelerin desteğini bir araya getirilmesine aracı bir platform olan Fongogo’nun kurucusu Ali Çebi ve proje koordinatörü Özlem Pasin ile birlikte bu Çarşamba 20.00-21.30 arası kitlesel fonlama konusunda aşağıdaki soruları konuşulacak.

. Kitlesel fonlama tipleri nelerdir ?
. Dünyada ve Türkiye’de kitlesel fonlama pazarının dağılımı nedir ?
. Kitlesel fonlama her proje için yapılabilir mi ?
. Bunu ayırt edici parametreleri nelerdir ?
. Kitlesel fonlamada başarılı olmanın sırları ?

*Etkinliğimize katılım ücretsizdir.
Etkinlik hakkında detaylı bilgi için Facebook etkinlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.