İklim Krizine Karşı Mücadele için iklimsalatasi.org Yayında!

İklim krizine karşı mücadele etmek isteyenleri, Türkiye’nin dört bir köşesindeki gençleri, iklim aktivistlerini, greenfluencerları, uzmanları, sanatçıları bir araya getiren iklimsalatasi.org yayında.

Web sitesinde tarım, enerji, temiz hava ve su hakkı politikaları ve değişen meslekler gibi tüm dünyanın geleceğini ilgilendiren konularda dünyadan ve Türkiye’den haberler hak temelli bir yaklaşımla sunuluyor. iklimsalatasi.org‘da İklim Salatası’nın YouTube kanalında yayınlanan özgün videoların yanı sıra iklim krizi sözlüğü de yer alıyor. Sözlükte iklim krizini ve çözüm önerilerini anlamak için bilinmesi gereken kavramları bir araya getiriliyor.

Kurum ve kuruluşlardan bağımsız şekilde yürütülen “İklim Salatası”, değişim için çabalayan ve hikayesini paylaşmak isteyen herkesi bu salataya katılmaya davet ediyor.

İklim krizi şüphesiz çağımızın en büyük problemi ve çok sayıda tetikleyici unsur bu krizi günden güne derinleştiriyor. Çözüm için ise her bir unsura dokunmak ve değişim için her bir bireyin dahil olduğu kolektif bir çaba gerekiyor.