İklim Salatası’ndan Türkiye’de İklim Değişikliği Anketi

İklim krizine farklı açılardan bakabileceğiniz bağımsız iklim ve gençlik platformu İklim Salatası, gençlerin yaşadıkları kentlerde iklim değişikliğiyle olan ilişkisini anlamak için yeni bir araştırma başlattı. “Türkiye’nin Gençleriyle İklim Değişikliği Üzerine Anket" başlıklı anket, İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri ve Çanakkale başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin iklim değişikliği konusundaki düşüncelerini, algılarını ve bu küresel sorunla mücadeledeki tutumlarını ortaya koymayı amaçlıyor.

Anket, gençlerin iklim değişikliğinin kentlerindeki etkilerine, karbon emisyonlarının başlıca kaynaklarına ve iklim değişikliğiyle mücadelede önemli gördükleri etkenlere dair görüşlerini topluyor. Ayrıca, yerel yönetimlerin iklim politikalarına katılım düzeyleri ve belediye başkan adaylarından beklentileri gibi konular da ele alınıyor.

Siz de iklim değişikliği konusunda görüşlerinizi paylaşmak ve bu küresel sorunla mücadelede aktif bir rol almak istiyorsanız, ankete katılabilirsiniz. (Anket süresi yaklaşık 1 dakikadır.)

İklim dostu bir kent için görüşlerini bizimle paylaş!

İklim Salatası Hakkında

İklim krizine farklı açılardan bakabileceğiniz yepyeni bir iklim ve gençlik platformu! İklim Salatası, iklim kriziyle mücadelede kolektif çabayı güçlendirmek için Türkiye’nin dört bir köşesindeki gençleri, iklim aktivistlerini, greenfluencerlar, uzmanlar ve gezegenimiz için kaygılanan her bireyi bir araya getiriyor, yaratıcı ve yenilikçi içerikleriyle merak edilen sorulara cevaplar arıyor, bireysel deneyimleri ve mücadeleleri tüm Türkiye ile paylaşıyor.

iklimsalatasi.org