Reklam ve İletişim Ajanslarından ‘STK İletişim Destek Hattı’

MediaCat ve Meta öncülüğünde organize olan Türkiye’nin önde gelen reklam ve iletişim ajansları tüm bilgi ve birikimlerini sivil toplum kuruluşlarının hizmetine sunuyor.

Topladıkları yardımı afetten etkilenen illere ulaştırmaya çalışan veya depremzedelere doğrudan destek veren ekipler, STK’ların kitlelere ulaşmakta yaşadıkları problemleri gidermek için harekete geçti.

İletişim materyalleri ve mesajları konusunda desteğe ihtiyaç duyan tüm sivil toplum kuruluşları +90 541 282 26 42 numaralı WhatsApp İletişim Destek hattından iletişime geçebilirler. İster sosyal medya hesaplarınızdan yapacağınız iletişim için görsel ya da video içerik ister WhatsApp’tan yaymak istediğiniz bir görsel, tüm ihtiyaçlarınızı hızla yanıtlamak için bekliyor olacaklar. İnternet sitelerinde yayınlayacağınız banner’lar, mailing görselleri, açık hava posterleri, basılı ilanlar… Teknolojisi Meta Türkiye’nin mesajlaşma partneri Mindbehind tarafından sağlanan hat, ihtiyaç duyacağınız tüm kreatifler için 7/24 aralıksız hizmette olacak.

WhatsApp hattına buradan ulaşabilirsiniz.