Sosyal Liderlik Yaz Okulu Programı Başlıyor

29 Haziran 2022
Savunuculuk alanında kendini geliştirmek isteyen, insan haklarını desteklemek ve korumak için çalışmayı hedefleyen gençlere yönelik 6 haftalık bir program olan Sosyal Liderlik Yaz Okulu başlıyor.

Harmony, farklı kültürel kimliklere sahip insanların bir arada uyum içinde yaşaması için projeler geliştiren bir sivil toplum girişimidir. Türkiye’de nefret söylemi ile mücadele etmek, ayrımcılık ve uyum konularında alandan akademisyen ve sivil toplum kuruluşları ile entegre bir şekilde projeler üzerinde çalışır.

Harmony Sosyal Liderlik Yaz Okulu, savunuculuk alanında kendini geliştirmek isteyen, insan haklarını desteklemek ve korumak için çalışmayı hedefleyen gençlere yönelik bir sosyal liderlik programıdır. Programa Uluslararası ve Türk üniversite öğrencileri kabul edilecektir. Program Omran Statejik Araştırmalar Merkezi işbirliğinde 17 Temmuz – 21 Ağustos tarihleri arasında her Pazar günü saat 11.00 – 18.00 arasında Akademi Beyoğlu’nda gerçekleşecektir.

Bu programa 18-30 yaş aralığında yüksek öğrenim kurumlarının lisans ve üstü programlarına kayıtlı Türkiye’de yaşayan farklı etnisiteden 100 kişi kabul edilecektir. Katılımcılar, alanında uzman sivil toplum yöneticileri ve akademisyenlerden sosyal liderlik, sosyal girişimcilik, topluluk önünde etkili konuşma, ayrımcılık, aktivizm gibi alanlarda eğitimler alacaklar.

Program Kapsamı

– Aktivizm ve Hak Temelli Hareketler
– Türkiye’de Sivil Toplumun Gelişimi
– Münazara ve Hitabet Eğitimi
– Sosyal Liderlik Eğitimi

Tarih: 17 Temmuz – 21 Ağustos
Saat: 11.00 – 18.00
Yer: Akademi Beyoğlu

▪️Etkinliğe uluslararası ve Türk üniversite öğrencileri kabul edilecektir.
▪️Program yüz yüze ve İstanbul’da olacaktır.
▪️Programı başarıyla tamamlayan katılımcılar bir sonraki eğitim yılında Harmony Circles programına katılabilecektir.

Son başvuru 10 Temmuz!

Bu programın sonunda, katılımcılar 2022-2023 eğitim-öğretim yılında hayata geçecek olan Harmony Circles programına katılma hakkı kazanacaktır.

Programa dair detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.