Gençlik Çalışanları için Yerel Savunuculuk Atölyesi

Bahçeşehir Üniversitesi Göç ve Kent Çalışmaları Merkezi (BAUMUS) ve Yereliz Derneği ortaklığındaki Yerel Savunuculuk Atölyelerinin ikincisi olan Gençlik Çalışanları için Yerel Savunuculuk Atölyesi 11 Haziran'da gerçekleşecek.

Yerel Savunuculuk Atölyelerinin ikincisi olan Gençlik Çalışanları için Yerel Savunuculuk Atölyesi ile gençlik hakları alanında çalışanlar ve sivil toplum örgütlerinin yerel yönetimlerle iletişim ve işbirliği kapasitelerinin artırılması amaçlanmaktadır. Katılımcıların, kent haklarına gençlik hakları perspektifinin dahil edilmesi, gençlerin katılımcı olduğu gençlik politikalarının oluşturulması için belediye mekanizmaları ile ilgili bilgi edinmeleri beklenmektedir. Gençlik çalışanları ve sivil toplum örgütlerinin, kentte gençlik haklarına dair yaptıkları savunuculuk çalışmaları için belediye mekanizmalarının uygulanmasına yönelik birlikte düşünülecektir.

Bahçeşehir Üniversitesi Göç ve Kent Çalışmaları Merkezi (BAUMUS) ve Yereliz Derneği ortaklığında yapılacak atölyenin yüz yüze olarak tam gün sürmesi planlanmıştır. İstanbul Beşiktaş’ta yapılacak olan atölyenin tam yeri bilgisi başvurusu onaylanan katılımcılarla mail aracılığıyla paylaşılacaktır.

Atölye Tarihi: 11 Haziran 2022, Cumartesi

Atölye Saatleri: 10:00-16:00

Son Başvuru Tarihi: 6 Haziran 2022

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayın.