‘STÖ Destek Noktası’ Sivil Topluma Danışmanlık Sağlıyor

STGM'nin 15 yılı aşkın bir süredir edindiği deneyimle sivil topluma sağladığı tüm destekler; 'STÖ Destek Noktası' adı altında proje geliştirmeden proje başvurusu ve yürütme sürecinde karşılaşılan teknik sorunlara, STÖ’lere yönelik fonlardan mevzuata kadar pek çok başlıkta toplandı.
STGM , 15 yılı aşkın bir süredir STÖ’lerin günlük çalışmalarında karşılaştıkları çeşitli sorunlara çözüm önerileri sunuyor, sorularını yanıtlayarak, yardım taleplerine destek olup, danışmanlık sağlıyor. Bu destekler, proje geliştirmeden proje başvurusu ve yürütme sürecinde karşılaşılan teknik sorunlara, STÖ’lere yönelik fonlardan mevzuata kadar pek çok başlığı içeriyor.

STÖ Destek Noktası’ndan faydalanmak isteyen bir sivil toplum kuruluşu bu bağlantıya tıklayarak; soru(nu) için ilgili başlıklara bakarak veya arama bölümünden anahtar kelime(ler) ile aratarak soru(nu)nuz ile ilgili STGM ve diğer ilgililer tarafından oluşturulmuş bilgilere ulaşabiliyor.

Ulaştığınız bilgiler yeterli değilse veya daha fazla görüş ve öneri almak isterseniz STGM STÖ Destek Merkezine şu yollarla ulaşılabilirsiniz:

  • desteknoktasi@stgm.org.tr adresine e-posta göndererek veya
  • Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 13.30-17.30 arasında (0312) 442 42 62 numaralı telefonu arayıp, STÖ Destek Noktasını tuşlayarak, STÖ Destek Noktası uzmanlarına ulaşabilirsiniz
  • STÖ Destek Noktası uzmanları iletilen sorular üzerinde çalışır ve genel prensip olarak soruları 2 iş günü içerisinde yanıtlar.
  • Sorunun daha geniş bir araştırma ve/veya danışma süreci gerektirdiği durumlarda ise STÖ Destek Noktası uzmanları ilkesel olarak 7 iş günü içerisinde sizlere geri dönüş yapar.

Ayrıca STÖ Destek Noktası sayfasında; STGM veri tabanlarına, STGM yayınlarına, E-kütüphanemize ve STGM tarafından hazırlanmış bilgi notlarına da ulaşabilirsiniz.