‘LGBTİ+’ların Yerel Gündemi’ Programı Katılımcılarını Arıyor

Lambdaistanbul LGBTİ+ Dayanışma Derneği, 'LGBTİ+'ların Yerel Gündemi: İhlaller, İmkanlar ve Talepler' programı, yerellerinde bir şeyleri değiştirmek isteyen LGBTİ+ aktivistlerinin başvurularını bekliyor. Program 13-14 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Lambdaistanbul LGBTİ+ Dayanışma Derneği ve Genç Yeşiller iş birliğinde gerçekleştirilen ve CDN (Cooperation and Development Network Eastern Europe) tarafından “Herkes için Kentler” programı kapsamında desteklenen “LGBTİ+’ların Yerel Gündemi: İhlaller, İmkanlar ve Talepler” programı, yerellerinde bir şeyleri değiştirmek isteyen LGBTİ+ aktivistlerini bekliyor.

  • LGBTİ+’ların kentsel hakları, kişilerin ve örgütlerin izleme ve katılım kapasitelerinin güçlendirilmesi ve LGBTİ+’lar ile yerel yönetimlerin karşılıklı ilişkisinin geliştirilmesi hedefleyen programda sahadan ve akademiden uzmanları dinleme şansı bulacak ve yerellerde LGBTİ+’ların yaşadıkları sorunlara yerel yönetimlerin üretebileceği çözümler üzerine tartışmalar yürütülecek.
  • 13-14 Kasım tarihinde çevrimiçi gerçekleşecek olan program, Türkiye’nin farklı bölgelerinden LGBTİ+ aktivistlerin, örgüt temsilcilerinin ve bireysel olarak bu konuya ilgi duyan ve bu alanda bilgi üretimine katkı sunmak isteyen kişilerin başvurusuna açık.
  • Toplam 25 kişinin kabul edileceği programda başvuruların değerlendirilmesinde şehir ve cinsiyet kimliği dağılımı gözetilecek. Örgütsel temsiliyeti olan katılımcılara öncelik verilecek.
Başvuru

Etkinliğe buradan kayıt olabilirsiniz.