İstanbul Bilgi Üniversitesi Betül Mardin Seminerleri’ne Davetlisiniz

23 Ağustos 2021
İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi, “Betül Mardin Seminerleri” serisi, 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü 10.30-13.30 saatleri arasında, “Güncel Teknolojiler Işığında İklim Krizine Farklı Disiplinlerden Yaklaşımlar ve Çözüm Önerileri” etkinliği ile devam ediyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi, “Betül Mardin Seminerleri” dizisiyle, Türkiye ve dünya gündemini farklı disiplinlerden başarılı uzmanların sözcülüğünde ele almaya devam ediyor.

“Betül Mardin Seminerleri” kapsamında online olarak düzenlenecek etkinliğin başlığı tüm dünyada etkileri günden güne artarak devam eden iklim krizine dikkat çekmek amacıyla “Güncel Teknolojiler Işığında İklim Krizine Farklı Disiplinlerden Yaklaşımlar ve Çözüm Önerileri” olarak belirlendi. Etkinlikte iklim krizinin boyutları, STK’lara, kurumlara ve bireylere düşen önemli roller ve çözüm önerileri tartışılacak.

BİLGİ İletişim Fakültesi’nde, Betül Mardin geleneği olarak başlayan ve uzun yıllar boyunca devam eden seminer serisinin devam etkinliği 25 Ağustos Çarşamba günü saat  10.30 – 13.30 arasında gerçekleştirilecek.

“Başka1DünyaYok”

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Nalçaoğlu’nun açılış konuşmasını yapacağı etkinlikte Açık Radyo’dan Ömer Madra, WWF’ten Simge Abay, Buğday Derneği’nden Güneşin Aydemir, Adım Adım & Açık Açık Derneği’nden Doç. Dr. Itır Erhart, Yuvam Dünya’dan Kıvılcım Kocabıyık, Çöpüne Sahip Çık Vakfı’ndan Emrah Bilge, Kokopelli Şehirde’den Elif Oğuzbal ile iklim aktivistleri Atlas Sarrafoğlu, Alara Civelek ve Duru Barbak söz alacak.

Katılım

  • İklim krizinin tüm boyutlarıyla ele alınacağı online etkinliğe bu bağlantıdan katılım sağlayabilirsiniz.
  • Etkinliği aynı zamanda sosyal medya platformları Instagram ve Youtube’da “baska1dunyayok isimli hesap üzerinden canlı olarak takip edilebilirsiniz.