‘Sivil Topluma Giriş ve Gönüllülük Eğitimi’ Ankara’da Başlıyor

Sivil Yaşam Derneği'nin (SİYAMDER) 5 senedir Türkiye'nin dört bir yanında 3000'den fazla gence uyguladığı sivil topluma giriş ve gönüllülük eğitimi Çekirdek Eğitim Programı (ÇEP) 14-15 Ağustos 2021 tarihlerinde Ankara'da gerçekleşecek.

Sivil toplum çalışanı olmaya aday kişilere yönelik olarak hazırlanan Çekirdek Eğitim Programı duyurusunda gençlere yapılan çağrı şöyle:

“Evet, adaysın diyoruz çünkü sivil toplum düşündüğün kadar kolay bir yer olmayabilir. Gönüllülük kulağa hoş geliyor biliyoruz. O eğlenceli fotoğraflar, farklı farklı şehirlerden yüzlerce arkadaş, seyahat etmek, eğitimler düzenlemek. Bunların düşündüğünden çok daha fazlası sivil alanda ve aşağıdaki butonun ardında seni bekliyor, merak etme.

Hele acele hiç etme! Seni bu yolculuğa hazırlayacak, sivil alanda geçireceğin yıllarını ve sivil toplum serüvenini daha verimli kılacak harika bir eğitim setini senin için hazırladık.

Sivil alanda neden yer aldığını daha iyi anlamanı sağlayacak, kendini geliştirmek için hangi enstrümanları bilmen gerektiğini sana aktaracak bu eğitim programı maalesef ki sadece sana bir rehber olacak, bu yolda yürüyüp bilgi ve tecrübeyi kovalaması gereken sensin, unutma!”

Çekirdek Eğitim Programı’na buradan başvurabilirsiniz.