‘Yerelde İyi Örnekler: Sivil Katılım Güçlendirme Yol Haritaları’ Etkinliğine Davetlisiniz

'Katılıyoruz' programı kapsamında sivil katılım süreçlerini kurumsallaştırmaya istekli olan belediyelerle hazırlanan ve Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen Sivil Katılım Güçlendirme Yol Haritaları etkinliğine davetlisiniz. Etkinlik 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 10:00-11:40 arasında yapılacak.

Ulusal Demokrasi Enstitüsü (NDI Türkiye) ve Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) ortaklığında yürütülmekte olan “Katılıyoruz” Programı kapsamında sivil katılım süreçlerini kurumsallaştırmaya istekli olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Bornova Belediyesi (İzmir), Sultanbeyli Belediyesi (İstanbul) ve Nilüfer Belediyesi (Bursa) Eylül 2020’de başlayan 9 aylık süreçte kapasite güçlendirme eğitimleri ve süreç danışmanlığı aldı.

Bu süreç sonunda belediyeler yerel sivil toplum kurumları, üniversite öğrenci kulüpleri ve sosyal girişimlerin de katkılarıyla Türkiye’de bir ilki hayata geçirerek kendi Sivil Katılım Güçlendirme Yol Haritaları hazırlandı.

Sivil Katılım Güçlendirme Yol Haritaları programında, belediyeler kendi sivil katılım güçlendirme yol haritalarını sunacaklar.

Katılım

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 10:00-11:40 arasında gerçekleşecek Yerelde İyi Örnekler: Sivil Katılım Güçlendirme Yol Haritaları etkinliğine kayıt olmak için tıklayın.