“Eşitlenerek Güçleniyoruz: Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Programı” Katılımcılarını Bekliyor

Kadın Öz Savunma Akademisi, 8-9 Mayıs 2021 tarihlerinde "Eşitlenerek Güçleniyoruz" adlı toplumsal cinsiyet eşitliği programı düzenliyor. Son başvuru tarihi 5 Mayıs, Çarşamba, saat 18.00.

Kadın Öz Savunma Akademisi, üniversite eğitimine devam eden genç kadınlarla bir araya gelerek toplumsal cinsiyet eşitliğine dayalı güçlenme programı düzenliyor.

8 – 9 Mayıs (Cumartesi ve Pazar) tarihlerinde 11.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan, genç kadınların toplumsal cinsiyet eşitliği alanında farkındalığının artırılmasını ve güçlenmesini amaçlayan programda; toplumsal cinsiyet eşitliği, genç kadınlar özelinde ayrımcılıkla mücadele, tercih özgürlüğü, psikolojik güçlenme ve birlikte üretme üzerine atölyeler gerçekleştirilecek.

Online ortamda ücretsiz gerçekleşecek ve sadece beyanı kadın katılımcıların başvurusuna açık olan eğitim programına kayıt olmak için aşağıda yer alan formu doldurabilirsiniz. Katılımcı olarak seçilmeniz durumunda, tarafınıza bir onay ve bilgilendirme maili gönderilecek.

Başvuru 

Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.