Hrant Dink Vakfı “Sivil Toplumla 7 Dakika” Etkinliğine Davet Ediyor

Hrant Dink Vakfı'nın 5-6 Mayıs 2021 tarihinde "Sivil Toplumla 7 Dakika" söyleşisine katılarak, Ankara, Bitlis, Diyarbakır, Hakkâri, İstanbul, İzmir ve Kars’tan, ortak hedefleri ayrımcılıkla mücadele olan 14 STK'nın bu alanda faaliyet gösterenlere ışık tutabilecek özgün hikayelerini dinleyebilirsiniz.

5-6 Mayıs tarihlerinde yapılacak etkinlikle, Hrant Dink Vakfı Sivil Toplumu Güçlendirme Hibe Programı’ndan destek alan STK’ların proje serüvenlerini, karşılaştıkları zorluklara buldukları yaratıcı çözümleri dinleyebilir, merak ettiklerinizi sorabilir ve kurumları yakından tanıma imkanı bulabilirsiniz.

Türkiye’de kadınların ve kadın haklarının güçlenmesi için uzun yıllardır emek veren Nebahat Akkoç’un açış konuşmasıyla başlayacak Sivil Toplumla 7 Dakika, 5-6 Mayıs tarihlerinde her iki gün de saat 10.00-12.00 arasında çevrim içi olarak yapılacak.

Ankara, Bitlis, Diyarbakır, Hakkâri, İstanbul, İzmir ve Kars’ta çalışmalar yürüten; ortak hedefleri ayrımcılıkla mücadele olan, azınlık hakları, çocuk ve gençlik çalışmaları, ekolojik haklar, toplumsal cinsiyet, göç ve mülteci çalışmaları, insan hakları, kültürel çalışmalar, hafıza ve medya alanlarında faaliyetlerini sürdüren 14 sivil toplum kuruluşunun bu alanda faaliyet gösterenlere de ışık tutabilecek özgün hikayelerini dinleyebileceksiniz.

Etkinlik 5 Mayıs Çarşamba ve 6 Mayıs Perşembe saat 10.00 – 12.30 arası çevrimiçi olarak Zoom üzerinden yapılacaktır.

  • Etkinlikte Türkçe ve İngilizce simultane çeviri yapılacak.
  • Etkinlik Vakfın Facebook ve Twitter hesaplarından Türkçe, YouTube kanalından Türkçe ve İngilizce dilinde canlı yayınlanacak.
Başvuru

Zoom üzerinden yapılacak etkinlikte aktif olarak yer almak ve katılımcılara soru sormak için kayıt formunu doldurabilirsiniz.