Birlikte Güçleniyoruz Projesi Eğitimleri Denizli ve Çevre İlleri ile Devam Ediyor!

Kadın Öz Savunma Akademisi, Birlikte Güçleniyoruz Projesi kapsamında Denizli ve çevre illerinde 20-21 Şubat 2021 tarihlerinde online eğitim düzenliyor. Son başvuru tarihi 17 Şubat 2021, saat 22.00.

Kadın Öz Savunma Akademisi, Amerika Büyükelçiliği’nin finansal desteğiyle yürüttüğü “Empowering Together-Birlikte Güçleniyoruz” projesi kapsamında 18-30 yaş arasındaki genç kadınların katılımıyla güçlendirme eğitimleri düzenliyor.

20 – 21 Şubat (Cumartesi ve Pazar) tarihlerinde 10.30-16.00 arasında uygulanacak olan eğitimde, genç kadınların mental ve fiziksel güçlenmesi amacıyla “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Atölyesi”, “Öz Savunma Atölyesi”, “Aktivizm Atölyesi” ve “Şiddet Türlerini Tanımlama ve Şiddetle Mücadele Atölyesi” gerçekleştirilecek.

Bu eğitime başta Denizli olmak üzere çevresindeki şehirlerden (Aydın, Muğla, Burdur, Isparta, Uşak, Afyonkarahisar, vb.) başvuru kabul edilecek. Belirtilen şehirlerden farklı bir yerde yaşayanların başvuru yapmaması rica ediliyor.

Başvuru

Online ortamda ücretsiz gerçekleşecek ve sadece beyanı kadın katılımcıların başvurusuna açık olan eğitim programına kayıt olmak için motivasyonunuzu da belirterek buradan başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Katılımcı olarak seçilmeniz durumunda, tarafınıza bir onay ve bilgilendirme maili gönderilecek.

Tarih: 20 – 21  Şubat 2021

Mekan: Zoom (Online)

Başvuru İçin Son Tarih: 17 Şubat 2021, Saat: 22.00

Herhangi bir sorunuz olması durumunda info@kadinozsavunma.org e-mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

*Katılım sertifikası almak için atölyelere tam katılım gerekiyor.