Sabancı Vakfı 2021 Hibe Programı Başvuruları Açıldı

Sabancı Vakfı 2021 Hibe Programı başvuruları açıldı. Başvurular için son tarih 10 Şubat 2021 saat 17.00.
  •  Sabancı Vakfı, sivil toplum kuruluşlarının “eğitim” alanında uygulayacağı projeleri bekliyor.
  •  Vakıf, 2021 yılı hibe programı çerçevesinde; kadın, genç ve engellilere yönelik “Kaliteli Eğitimin Desteklenmesi”, “Eğitime Erişimin ve Devamın Sağlanması” ve “Hak Temelli Yaygın Eğitim Çalışmalarının Desteklenmesi” amacıyla sivil toplum kuruluşlarından gelecek başvuruları değerlendirecek.
  • Başvuru yapacak kurumların projelerinin, kadın, genç ve engelli bireylere yönelik ayrımcılıkla mücadele eden, bu çerçevede bu hedef kitlenin eğitim yoluyla güçlenmesini destekleyen çalışmaları kapsaması gerekiyor.
  • Ayrıca pandemi koşulları nedeniyle projelerin uzaktan eğitimin niteliğinin iyileştirilmesi ve uzaktan eğitime erişimin sağlanmasını destekleyici çalışmalar önermesi bekleniyor.
  • Kurumların en az bir ortak ile başvurmaları gerekiyor.
  • Projelerin en erken 26 Temmuz 2021 itibarıyla başlaması, en geç 25 Temmuz 2022 tarihinde son bulması ve temel faaliyetlerinin Türkiye sınırları içerisinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Hibe Programı kapsamında proje başına verilecek hibe tutarı en az 100.000 TL, en fazla 300.000 TL olarak belirlendi.

Başvuru

Hibe Programı kapsamında alınacak online başvurular, 10 Şubat 2021 saat 17.00’de sona erecek.

Hibe Programı kriterleri hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak için 2021 Başvuruları sayfasını; geçmiş yıllarda desteklenen projeleri incelemek için Tamamlanan Projeler sayfasını ziyaret edebilirsiniz.