Toplumsal Cinsiyet İçerikli Podcast Üretme Eğitimi

“Çeşitlilik, Eşitlik ve Çoğulculuk İçin Podcast Eğitimi: Türkiye'deki Kırılgan Gruplara Ses Vermek ve Görünürlüklerini Artırmak" (PODEP) Projesi kapsamında “Toplumsal Cinsiyet İçerikli Podcast Nasıl Üretilir?” eğitimi düzenlenecek. Son başvuru tarihi 12 Kasım 2020.

“Toplumsal Cinsiyet İçerikli Podcast Nasıl Üretilir?” eğitiminde Podcast yayımlamanın teknik yönlerine ve toplumsal cinsiyet perspektifinden podcast içeriği üretimine odaklanılacak.

İki gün sürecek eğitime son başvuru tarihi 12 Kasım 2020.

Eğitimi eksiksiz bir şekilde tamamlayan katılımcılar, içeriklerini oluşturdukları podcast serilerini PODEP Podcast Kütüphanesi’nde yayımlayabilecek. PODEP Podcast Kütüphanesi kişilerin toplumsal cinsiyete dair konulardaki düşüncelerini ve deneyimlerini özgürce paylaşabilecekleri güvenli bir alan yaratmayı hedefliyor.
21 ve 22 Kasım 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan eğitim herkesin katılımına açık ancak İstanbul ve Ankara dışında yaşayan kişilere öncelik verilecek.

Eğitime düzenli katılan ve PODEP Podcast Kütüphanesi’nde en az bir podcast bölümü paylaşan kişilere katılım belgesi verilecek. Katılım ise 20 kişi ile sınırlı.

Başvurmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Proje hakkında bilgi almak için www.podepturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.