Akdeniz Gençlik Derneği ‘Yerelden Ulusala Gençler Ne Düşünüyor?’ Çalışmasına Davet Ediyor!

Akdeniz Gençlik Derneği tarafından organize edilen ve 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında 81 ilde gerçekleşecek olan ‘Yerelden Ulusala Gençler Ne Düşünüyor’ çalışmasını yerellerinde düzenlemek isteyen gençlik kuruluşları için başvurular açıldı.

81 ilde yerelde faaliyet yürüten gençlik kuruluşları ile birlikte gençlerin yerellerinde yaşamış oldukları sorunlar ve ulaşamadıkları temel haklar ile ilgili atölye çalışması yapılacak. Atölye çalışmaları sonucunda elde edilen çıktılar yerellerdeki proje paydaşları ile birlikte ‘Yerelden Ulusala Gençler Ne Düşünüyor?’ kampanyası kapsamında bilgilendirme çalışmaları ile dijital ortamdan yaygınlaştırılacak. Aynı zamanda elde edilen çıktılar rapor haline getirilip öncelikle yerel/ulusal bazda karar alıcılar olmak üzere gençlik kuruluşları ve diğer aktörler ile paylaşılacak.

Bu Çalışma Kimler İçin?

Yerel partnerlik için gençlik alanında çalışan STK’lar, kamu kurum ve kuruluşları, üniversite toplulukları, gençlik grupları, gençlik meclisleri ile gençlik alanında çalışan diğer aktörler başvuru yapabilirler.

Ayrıntılı bilgiye ulaşmak ve başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.