Havle Kadın Derneği: “Birlikte Ne Yapmalı, Nasıl Yapmalı” Atölyeleri Düzenliyor

Havle Kadın Derneği,“Birlikte Ne Yapmalı, Nasıl Yapmalı” atölye serisinin dördüncüsünü Bursa/İzmir ve çevre illerinde, beşincisini ise Eskişehir/Konya ve çevre illerinde gerçekleştirecek.

Geçtiğimiz yıl “Kadın, Beden ve Cinsellik” üzerine atölyeler gerçekleştiren Havle Kadın Derneği, bu yıl örgütlenme ve mobilizasyon temasında “Birlikte Ne Yapmalı, Nasıl Yapmalı” atölyeleriyle devam ediyor.

Bursa/İzmir ve çevre illeri:17 Eylül 2020, Perşembe 

Konya/Eskişehir ve çevre illeri: 24 Eylül, Perşembe

Havle Kadın Derneği, kadınlar olarak hayatın her alanında (iş ve aile hayatında, ilişkilerde, evliliklerde, okulda, camide, hastanede ve benzeri pek çok kamusal alanda) uğranılan haksızlıkların ve verilen mücadelelerin hikayesini duyurmanın, toplum tarafından kadınların önüne konulan engelleri aşabilmenin ilk adımı olduğuna inanıyor.

Buradan hareketle, geçen yıl kişisel olanın politikliği üzerine gerçekleştirdiği atölyelerinde seslerini duyurmak adına, bu yıl birlikteliğin nasıl olacağı konusuna odaklanıyor.

Havle Kadın Derneği, birlikte örgütlenme ve mobilizasyon noktasında “nasıl”ı modeller ve adımlar üzerinden konuşmaya ve katılımcıları kendi fikirleri üzerinden kampanya, örgütlenme planı üretmeye çağırıyor.

Atölyeler, COVID-19 önlemleri kapsamında, dijital ortamda gerçekleştirilecek.

Başvuru formuna buradan ulaşılabilir.