Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Konferansı 9-10 Eylül’de

26 Ağustos 2020
Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Konferansı: Köprüler Kurmak, 9-10 Eylül tarihlerinde online olarak gerçekleştiriliyor.

9-10 Eylül tarihlerinde online olarak Zoom platformu üzerinde gerçekleştirilecek Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Konferansı: Köprüler Kurmak; Türkiye’den ve dünyadan, sosyal girişimcilik ve sosyal etki alanında çalışan kişi ve kurumları bir araya getiriyor. Her iki günde de 09.00 – 13.00 saatleri arasında tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konferansta sosyal girişim- kamu ve özel sektör işbirliği, sosyal girişimciliğin Türkiye’deki hukuki statüsü, etki yatırımı ekosistemi, sosyal girişimcilik ekosisteminin gelişimi gibi alana dair can alıcı konularda oturumlar gerçekleştirilecek.

Ekim 2018’den beri proje kapsamında gerçekleştirilen araştırma ve yayınlarla sosyal girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkı sağlamayı, sosyal girişimcilik eğitimleri ile Türkiye’de sosyal girişimcilik potansiyelini artırmayı hedefleyen; etkinliklerinde bu alana hizmet eden kişi ve kurumları bir araya getiren Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı; dijital platformu sosyalgirisimcilikagi.org ile bu ekosistem aktörleri arasında fiziksel engel tanımaksızın işbirliklerinin gelişmesini sağlıyor. Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Konferansı ile ise, kurulan bu köprülerin sağlamlaştırılması ve yeni köprülerin kurulması hedefleniyor.

TSGA’nın hikayesinin anlatılacağı ve sosyal girişimciliğin geleceğine dair fikirlerin geliştirileceği Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Konferansı: Köprüler Kurmak hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek ve kayıt yaptırmak için tıklayınız.