COVID-19’a Genç Çözümler Projesi 1. Grup Eğitimleri Başladı!

14 – 19 yaş arası İstanbul’da yaşayan liseli girişimci gençler; COVID-19 salgınının yarattığı sosyal, psikolojik, ekonomik sorunları çözüm üreterek, yenilikçi girişim fikirleri ve dijital ürünler ortaya koyarak salgının etkilerinin en aza indirilmesi için çalışmalara başladı!

80 liseli girişimci genç ile online ortamda başlayan eğitimler Ağustos ayı boyunca devam edecek. Eğitimlerin ilk dört gününde ise Atabay Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Taşkent ve Başkent Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Barış Emek Kepenek ile “Değer Önerisi Nedir? ve Fikir ve İhtiyaç Doğrulama”, e-Playout Kurucu Ortağı Mehmet Ali Umar ve NemFlora Kurucu Ortağı Hayriye Ocak ile “Hedef Kitle ve Anahtar Partnerler”,  ISSD Kurucusu Çağrı Yüzbaşıoğlu ile “Anahtar Aktivite ve Kaynaklar” ve Optimum Kurucusu Enes Ertuğrul ile “Web Sitesi ve Mobil Uygulama Geliştirme” başlıkları altında eğitimlere dahil oldular.


İstanbul Kalkınma Ajansı COVID-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı Kapsamında desteklenen, Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından yürütülen COVID-19’a Genç Çözümler Projesi kapsamında 2. grup eğitimlerine başvurular devam etmektedir. Online eğitim, mentorluk ve atölye çalışmalarına iki kişilik takımlar halinde katılan liseli girişimciler dört ana başlık altında (çocuklar, gençler, yaşlılar ve engelliler) gözlemledikleri sorunlara yönelik çözüm geliştirme fırsatını bulabilecekler.

Eğitimlere dahil olmak için tıklayınız.

Eğitim İçeriği:

  1. Aşama – Girişimcilik ve İş Fikri Geliştirme Eğitimi
  2. Aşama – WEB Sitesi ve Mobil Uygulama Geliştirme
  3. Aşama – Strateji Geliştirme
    ana başlıklarında olmak üzere katılımcılar, toplam 16 eğitim alacaktır.

Eğitim süreçlerini tamamlayan katılımcılarla birlikte 3 E-Challenge uygulaması ve Final Hackathon’u  yapılacaktır.

Ödüller:

  • BAU Kuluçka ve Girişimcilik Uygulama Araştırma Merkezince “Ürün Hizmet” ve “Pazarlama Stratejisi” Geliştirme Konularında Desteklenme

Yatırımcılarla Buluşma Fırsatı

Her türlü sorunuz için info@gencbasari.org mail adresi ile iletişime geçebilirsiniz..