COVID-19’a Genç Çözümler Projesi 2. Grup Başvuruları Başladı!

İstanbul Kalkınma Ajansı COVID-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı Kapsamında desteklenen, Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından yürütülecek olan COVID-19’a Genç Çözümler Projesi 2. grup başvuruları başladı. 3 ana başlık altında gerçekleşecek 16 eğitim, atölye ve mentorluk süreçlerine dahil olmak için başvuru yapabilirsiniz.

İstanbul Kalkınma Ajansı desteğiyle, Genç Başarı Eğitim Vakfı ve Corbiz Kurumsal İş Çözümleri ortaklığı ile yürütülecek olan COVID-19’a Genç Çözümler Projesi kapsamında 14 – 19 yaş arası İstanbul’da yaşayan  girişimci gençler; Covid- 19  salgınının yarattığı sosyal, psikolojik, ekonomik sorunları çözüm üreterek, yenilikçi girişim fikirleri ve dijital ürünler ortaya koyarak salgının etkilerinin en alt düzeye indirilmesine katkı sunacak.

Ağustos ayı boyunca sürecek olan 24 saatlik online eğitim, mentorluk ve atölye çalışmalarının sonucu 2 kişilik takımlar halinde çalışan girişimciler dört ana başlık altında (çocuklar, gençler, yaşlılar ve engelliler) gözlemledikleri sorunlara yönelik çözüm geliştirme fırsatını bulabilecekler.

Eğitim İçeriği:               

  1. Aşama – Girişimcilik ve İş Fikri Geliştirme Eğitimi
  2. Aşama – WEB Sitesi ve Mobil Uygulama Geliştirme
  3. Aşama – Strateji Geliştirme
    ana başlıklarında olmak üzere katılımcılar, toplam 16 eğitim alınacaktır.

Eğitim süreçlerini tamamlayan katılımcılarla birlikte 3 E-Challenge uygulaması ve Final Hackathon’u  yapılacaktır.

Ödüller:

  • BAU Kuluçka ve Girişimcilik Uygulama Araştırma Merkezi’nce “Ürün Hizmet” ve “Pazarlama Stratejisi” Geliştirme Konularında Desteklenme
  • Yatırımcılarla Buluşma Fırsatı

Başvurmak için tıklayınız.

Her türlü sorunuz için info@gencbasari.org mail adresi ile iletişime geçebilirsiniz..