Sivil Düşün ‘Bizi Bağlayan Şeyler Özel Desteği’ Bilgilendirme Toplantısına Davetlisiniz!

Sivil Düşün, dördüncü dönem kapsamındaki düzenli destek paketlerinden ayrı olarak, salgın koşullarına özel bir çağrı ile hak odaklı çalışmalara destek sunmaya hazırlanıyor. Bizi Bağlayan Şeyler Özel Desteği ismiyle 11 Mayıs’ta kamuoyuna açılacak paket hakkında merak ettiğiniz her şeyi, online bilgilendirme toplantılarına katılarak öğrenebilirsiniz. 

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı, sivil topluma, salgın döneminin zor koşullarında çalışmalarını sürdürebilmesi için hızlı ve esnek bir özel destek paketi hazırladı. Programın dördüncü dönemi kapsamında açıklanacak rutin desteklerden farklı olarak, salgın dönemine özel tasarlanan destek, Bizi Bağlayan Şeyler Özel Desteği ismiyle 11 Mayıs 2020 tarihinde kamuoyuna açıklanacak.

Karantina günlerinde hakları bakımından savunmasız hale gelen grupların yanında olarak dayanışmayı büyütmek hedefiyle hazırlanan özel destek paketi hakkında detaylı bilgi ve ilgili tüm dokümanlar, 11 Mayıs tarihinden itibaren Sivil Düşün’ün web sitesi üzerinden ulaşılabilir olacak.

Sivil Düşün, destek talep ederken nelere dikkat etmelisiniz, talebinizi hangi araçlar üzerinden ileteceksiniz ve talepler nasıl değerlendirilecek gibi sorularınıza yanıt verebilmek adına iki online bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. Toplantılara katılmak için şimdiden kaydınızı yaptırmayı unutmayın!

I. Online Bilgilendirme Toplantısı 11 Mayıs 2020 14:00-17:00

II. Online Bilgilendirme Toplantısı 13 Mayıs 2020 14:00-17:00

Kayıt hakkındaki detaylar için buraya tıklayınız.