STGM’nin STÖ’ler için Kaynak Geliştirme Seminerleri Başlıyor

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve STGM'nin yürütücüsü olduğu STÖ Kaynak Merkezi Projesi kapsamında, sivil toplum örgütlerinin kaynak geliştirmelerine destek olmak amacıyla "STÖ’ler için Kaynak Geliştirme Seminerleri" başlıyor. 
Sivil toplum örgütlerine kaynak geliştirme platformlarının tanıtılacağı çevrimiçi seminerlerinin ilki 29 Nisan 2020 Çarşamba günü saat 15.00-15.45 arasında Açık Açık Platformu ile gerçekleştirilecek.
Açık Açık Platformu’nun kurucularından ve yönetim kurulu üyesi Itır Erhart’ın katılımıyla düzenlenecek seminerde Açık Açık Platformu tanınacak ve sivil toplum örgütlerinin Platformdan nasıl yararlanabileceklerini konuşulacak.
*Seminerde işaret dili tercümesi yapılacaktır.
Webinara nasıl katılabilirsiniz?
Webinar 29 Nisan 2020 Çarşamba günü Türkiye saatiyle 15.00’te başlayacak. Katılmak isteyenler oturum başlama saatine kadar sisteme kaydolabilirler. Aynı anda 300 kişinin katılabildiği webinara, herhangi bir eleme olmadan, ilk bağlanan 300 katılımcının erişimi sağlanacak.
Kayıt olmak için lütfen tıklayınız.
Webinara kayıt olmadan önce lütfen dikkatlice okuyunuz.
  • Kayıt bağlantısında yer alan First Name (ad), Last Name (soyad), E-Mail Address (E-posta Adresi) bölümleri ile altında bulunan diğer soruları lütfen doldurun ve en aşağıda bulunan “Register” bağlantısına tıklayarak kaydınızı tamamlayın.
  • Seminer günü webinara bağlanabileceğiniz adres e-postanıza gönderilecektir. E-posta adresinize ulaştığında “Click Here to Join” bağlantısına tıklayınız. Bu işlem sonrasında Zoom yazılımı otomatik olarak yüklenecektir. Yüklemeden sonra webinar gün ve saatinde eğitime katılım gösterebilirsiniz. Uygulamayı indirdiğiniz halde webinar’a otomatik olarak yönlendirilmediğiniz takdirde Meeting ID kısmına 958-6460-7173 kodunu girerek toplantıya giriş yapabilirsiniz.
  • Kullanılan cihaz ve yazılımlardaki farklı saat dilimlerine bağlı olarak otomatik uyarı servisleri zaman zaman doğru çalışmayabiliyor. Bu nedenle webinarın Türkiye saatiyle 15.00’da başlayacağını lütfen unutmayın.

Sorularınız için desteknoktasi@stgm.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.