Bilgi Sosyal Kuluçka Merkezi 2020 Dönemi Başvuruları Açıldı

Sosyal Kuluçka Merkezi, Türkiye’de bulunan hak temelli çalışmalar yürüten ve yerel katılım alanında çalışan (yerel yönetimlerle işbirliği yapan ya da yapmak isteyen, yerelin ihtiyacına yönelik katılım odaklı faaliyetler yürüten) sivil toplum örgütleri ve sivil inisiyatifleri desteklemek için yeni dönem başvurularını almaya başladı!

Sosyal Kuluçka Merkezi, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu desteği ile Türkiye’de bulunan sivil toplum örgütleri ve sivil inisiyatiflerin kurumsal yapılarını geliştirmeye destek olmak amacıyla yeni bir online kapasite gelişimi programına başlıyor.

Program, Türkiye’deki bütün illerden başvuruya açıktır ve Mayıs – Kasım 2020 döneminde gerçekleşecek. Programda, yerel katılım alanında çalışan (yerel yönetimlerle işbirliği yapan ya da yapmak isteyen, yerelin ihtiyacına yönelik katılım odaklı faaliyetler yürüten) ya da çalışmayı planlayan sivil toplum örgütleri ve tüzel kişiliğe sahip olmayan sivil oluşumların başvuruları önceliklendirilecek. 2020 Kuluçka Dönemi dijital araçlar kullanılarak online bir program olarak gerçekleşecek.

Son başvuru: 4 Mayıs 2020 / Saat: 19.00

Sorularınız ve bilgi almak için: sosyalkulucka@bilgi.edu.tr

Detaylar ve başvuru için buraya tıklayınız.