Sivil Düşün Dinliyor: Sivil toplum için #NelerMümkün?

Sivil Düşün AB Programı, yedi yıldır sivil toplum örgütleri ile aktivistlere sunduğu desteği, size kulak vermek ve destekleri, değişen ihtiyaçlarınızla uyumlu biçimde şekillendirmek için kolları sıvadı.

Sivil Düşün AB Programı, geride bıraktığı üç dönem içinde, Türkiye’nin her ilinden 4250 başvuruyu değerlendirdi, 1130 çalışmaya destek verdi. 5000’den fazla sivil toplum örgütü, platform, ağ, dernek, vakıf, sendika temsilcisi ve aktiviste işbirliği, çalışma ağları kurma, ortak çalışma, ortak öğrenme ve bilgi paylaşımı için alan sundu.

Sivil Düşün AB Programı dördüncü dönemine girerken sivil topluma, ortak kaygı ve gereksinimlerini yeniden sormak, aldığı cevaplarla destek modellerini ilk günden bu yana sadık kaldığı ulaşılabilirlik, esneklik ve işlevsellik çerçevesinde daha dinamik, yenilikçi, etki odaklı hale getirerek birlikte güçlenmeye devam etmek istiyor.

Bu aşamada tekrar Sivil toplumu dinleyerek soruyu bizlere yöneltiyor. Peki biz ne istiyoruz? Sivil Düşün ne yapabilir? İmkanınız olsaydı, elinizden gelseydi çalıştığınız alanda nasıl bir etki uyandırmak, bunu hangi araçlarla yapmayı isterdiniz? Sivil Düşün hangi desteği, nasıl verse daha güçlü hissederdiniz?

İhtiyaçlarınızı, Sivil Düşün AB Programı’nın facebooktwitterinstagram ve linked-in hesaplarında #nelermümkün hashtagi ile paylaşın, dördüncü döneme sizlerin sözüyle şekil verilsin.

Etiketler