Bir Arada Yaşam: “Beraber Mümkün” Arama Atölyesine Davetlisiniz!

YADA Vakfı, AB Başkanlığı tarafından uygulanan Sivil Toplum Diyaloğu V Programı kapsamında yürüttükleri “Türkiye ve AB’de Sivil Toplum Kuruluşlarının Çokkültürlülük Yaklaşımının Güçlendirilmesi” projesi kapsamında Bir Arada Yaşam: “Beraber Mümkün” diyerek yola çıkıyor, farklı kimlik ve kültür gruplarının bir arada yaşam tecrübelerine odaklanılacak bir etkinlik serisi gerçekleştiriyor.

YADA Vakfı sivil toplumun farklı aktörleri arasındaki diyaloğun artırılması ve sivil toplumun etki kapasitesini artırmak için çalışmalar yürütüyor. Tüm bu etkinliklerde hem çalışma alanları hem de arka planları ve motivasyonları açısından oldukça farklı birçok kurumu bir araya getiriyor, birlikte müzakerenin ve hatta iş birliklerinin peşine düşüyor. Kimlik ve kültür gruplarıyla doğrudan çalışan, bu grupları temsil eden, bu grupları temsil eden kişilerle çalışan sivil toplum kuruluşları arasındaki diyalog ve işbirliklerinin artırılması ve bu yolla bu kuruluşların etkisinin artırılması da önemli odak noktalarından biri oluyor.

Etkinlik serisine dair detaylar için tıklayınız.

Sizi, proje kapsamında gerçekleştirilecek, birlikte yaşamın olanaklarını, önündeki engelleri ve birlikte mücadele alanlarının tartışılacağı arama atölyesine davet ediyorlar. Katılım için 18 Şubat 2020 17.00’a kadar buradaki formu doldurmanız gerekmekte. Bir kurumdan iki kişi katılım gösterebilir, atölye kontenjanının dolması durumunda farklı kurumların katılımının önceliklendirilmesi adına her kurumdan bir kişi kabul edilecektir.

Tarih: 24 Şubat 2020, Pazartesi
Saat: 09.30-16.30
Şehir: İzmir
Mekan: Detaylar süreçte paylaşılacaktır.

Not: Şehir dışı katılımların yol ve konaklama masrafları için kısıtlı kontenjan mevcuttur. Kısıtlı sayıda katılımıcının masrafları karşılanabilecektir.