12. Sabancı Vakfı Filantropi Semineri’nin Bu Yılki Teması “Engelsiz Yaşam Teknolojileri: Eğitim ile Güçlenme”

29 Kasım 2019
2007 yılından beri her yıl düzenlenen Sabancı Vakfı Filantropi Semineri, stratejik hayırseverlikteki yeni yaklaşımları ve toplumsal gelişme alanındaki çalışmaları tartışmak üzere, uzman konuşmacılarla farklı sektörlerden katılımcıları bir araya getiriyor.

2 Aralık 2019 tarihinde “Engelsiz Yaşam Teknolojileri: Eğitim ile Güçlenme” başlığıyla gerçekleştirilecek olan 12. Sabancı Vakfı Filantropi Semineri’nde, eğitimin engelli bireylerin bağımsız yaşamındaki rolü gündeme taşınacak.

İlham verici performanslar ve açılış konuşmalarıyla başlayacak seminerin panel oturumunda Türkiye’den ve dünyadan genç engelli bireyler kendi öz savunuculuk çalışmalarının dönüştürücü gücünden bahsedecek. Ayrıca, seminerin önemli bir parçası olan fuaye alanında ise, katılımcılar erişilebilirliğe yönelik geliştirilmiş yenilikçi eğitim teknolojilerini ve kapsayıcı eğitim modellerini öğrenme ve deneyimleme imkanı bulacak.

2 Aralık 2019 Pazartesi günü Sabancı Center, İstanbul’da gerçekleştirilecek seminerle ilgili detaylı bilgiye ve kayıt formuna web sitesinden ulaşabilirsiniz.