Barış İçin Müzik Korosu Yeni Katılımcılarını Arıyor

Barış İçin Müzik Vakfı, Eylül ayında başlayacak koro çalışmaları için yeni katılımcılarını bekliyor!

Müzikle büyüyen çocukların hayatta fark yarattığına inanan ve barışın sesini müzikle duyurmak için 2005 yılında kurulan Barış İçin Müzik Vakfı, oluşturduğu alternatif eğitim modeliyle şimdiye kadar 7.000’den fazla çocuk ve genci müzikle buluşturdu. 

Yetenek aramaksızın ve tamamen ücretsiz olarak kapıları tüm çocuklara açık olan Barış İçin Müzik Vakfı çatısı altında kurulan müzik topluluklarının üyesi çocuk ve gençler, bir yandan uyum ve dayanışma içinde hareket etmeyi, ortak hedeflerde buluşabilmeyi öğrenirken bir yandan da sanatın iyileştirici gücüyle kendilerindeki üretme potansiyelini keşfediyor.

İnsani gelişim ve sosyal örgütlenme araçları olan orkestralar gibi korolar da Barış İçin Müzik eğitim modelinde yer alan toplu müzik uygulamaları sisteminin bir parçası. 2017 yılında Ceyda Çekmeci’nin müzik direktörlüğünde kurulan Barış İçin Müzik Korosu şimdiye kadar Heybeliada Ruhban Okulu Barış İçin Müzik Konseri, 2019 Korolar Maratonu, 2019 SANSEV İstanbul Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali, Nazım Hikmet’in 117. Yaş Günü Kutlaması gibi önemli etkinliklerde sahne aldı. 

Barış İçin Müzik Korosu’na katılarak müziğin coşkusunu hissetmek ve barışın sesini duyurmak istersen şunları yapabilirsin:

19-31 Ağustos tarihleri arasında bilgi ve kayıt için;

bilgi@barisicinmuzik.org adresine mail atabilir ya da 212 631 06 86’yı arayabilirsin.

15+ yaş üstü öğrencilerin beklendiği koro çalışmaları Eylül ayında başlayacak ve tamamen ücretsiz olacak.

Barış İçin Müzik Vakfı hakkında daha çok bilgi için web sitelerinziyaret edebilirsiniz.