TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! 2019 Başvuru Dönemi Açıldı

“TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” Girişimcilik Programı için başvuru süreci bugün başladı. Yarışmaya 18-30 yaş arası üniversite öğrencileri oluşturacakları 2 ila 5 kişilik ekiplerle katılabiliyor. Programa başvurular 3 Aralık’a kadar sürecek.

Program dahilinde genç girişimcilere eğitimden networkinge, kuluçka fırsatlarından mentorluğa kadar geniş yelpazede destek sağlanacak.

TÜSİAD tarafından üniversite öğrencilerine, yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla 2011 yılından beri düzenlenen “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!”’ Programı’nın başvuru süreci bugün başlıyor.

Bir iş fikri yarışmasından girişimcilik programına geçişini duyuran TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!’ Programı için başvurular 3 Aralık 2018 saat 17:00’a kadar www.bugenclikteisvar.com adresi üzerinden alınacak.

Programa, yenilikçi iş fikirleri ile girişimcilik yolunda bir adım atmak isteyen, 30 yaşından gün almamış yurtiçi veya yurtdışında bir üniversitenin ön lisans, lisans veya lisansüstü bölümüne kayıtlı öğrenciler, 2 ila 5 kişilik ekipler kurarak başvurabiliyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Kaynak: AB-ilan