Turkey Mozaik Foundation Açılış Toplantısı Londra’da Gerçekleşti

Turkey Mozaik Foundation, Londra’da bulunan bir grup bağışçının Türkiye’de Sivil Toplum için Destek Vakfı ile iş birliği yaparak, hibe desteği vermeye yönelik bir araya geldiği bir girişim. Hak temelli, küçük bütçeli Sivil Toplum Kuruluşlarına hibe desteği vermek için geçen ay Londra’da kurulan Turkey Mozaik Foundation’ın lansman toplantısı 18 Ocak Perşembe akşamı Londra Royal Institution’da gerçekleşti. […]

Turkey Mozaik Foundation, Londra’da bulunan bir grup bağışçının Türkiye’de Sivil Toplum için Destek Vakfı ile iş birliği yaparak, hibe desteği vermeye yönelik bir araya geldiği bir girişim. Hak temelli, küçük bütçeli Sivil Toplum Kuruluşlarına hibe desteği vermek için geçen ay Londra’da kurulan Turkey Mozaik Foundation’ın lansman toplantısı 18 Ocak Perşembe akşamı Londra Royal Institution’da gerçekleşti.

Yaklaşık 100 misafirin katılımı ile gerçekleşen buluşmada, açılış konuşmasının ardından neden küçük bütçeli STK’ların desteklendiğinden bahsedildi. Vakfın desteklemeye başlayacağı Temiz Giysi Derneği’nin kurucusu Bego Demir’in de konuk konuşmacı olarak katıldığı ve kendi hikayesi ile birlikte derneğin faaliyetlerini anlattığı akşamda, Sivil Toplum için Destek Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Toksoy ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Karabey de kendi bağışçılık serüvenlerini anlattılar. Mozaik’in kuruluş amacından, neden böyle bir organizasyon yaptıklarından bahseden ekip, daha sonra gelen misafirlere kuruma nasıl destek olunabileceği konusunda da bilgilendirme yaptı.

Kaynak: Siviltoplumdestek.org