7. Pembe Hayat KuirFest İstanbul’da başlıyor

Tarih: 26-27-28 Ocak 2018 Mekanlar: TAK (Tasarım Atölyesi Kadıköy) – İDEA Kadıköy Etkinlikler ücretsizdir. Pembe Hayat LGBTT Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Pembe Hayat KuirFest, film gösterimleri başta olmak üzere pek çok aktiviteyi bir araya getiren programıyla LGBTİ bireylere yönelik ayrımcılığa ve şiddete dikkat çekiyor. KuirFest, LGBTİ hakları mücadelesine sanat aracılığıyla […]

Tarih: 26-27-28 Ocak 2018
Mekanlar: TAK (Tasarım Atölyesi Kadıköy) – İDEA Kadıköy
Etkinlikler ücretsizdir.

Pembe Hayat LGBTT Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Pembe Hayat KuirFest, film gösterimleri başta olmak üzere pek çok aktiviteyi bir araya getiren programıyla LGBTİ bireylere yönelik ayrımcılığa ve şiddete dikkat çekiyor. KuirFest, LGBTİ hakları mücadelesine sanat aracılığıyla ifade alanları yaratarak, takipçilerini umudu tazelemenin yollarını birlikte aramaya ve bir aradalık kültürünü pekiştirmeye davet ediyor.

Festival bu yıl, dünyanın her köşesinden filmlerin yanı sıra internet dizileri, atölyeler, söyleşi, panel ve partilerle dolu bir program sunuyor. Dünya festivallerinden ödüllü uzun metraj kurmaca filmler ve belgeseller, sinema tarihinin yönünü değiştiren kült yapımlar ve kısa film seçkileriyle kimlik, ırk, aşk, dostluk, aile, ayrımcılık, direniş, sanat, dönüşüm gibi gündemdeki konuları tartışmaya açıyor. Pembe Hayat KuirFest’in film gösterimleri ve söyleşileri bu yıl İstanbul’da Kadıköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde TAK (Tasarım Atölyesi Kadıköy) İDEA Kadıköy’de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Program ve detaylı bilgi için tıklayın.

Kaynak