Genç Girişimciler Platformu gönüllülerini arıyor!

Genç işsizliğin nedenlerini araştırarak politikalar üretmek, yerelde girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve tabana indirmek, girişimcilik ekosistemine katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Genç Girişimciler Platformu gönüllülerini arıyor. Platformun gönüllü çağrısı şöyle: Genç girişimcilerin; sermaye ve fon sıkıntısından sonra gelen en önemli problemlerinden biri sürdürülebilirliktir. Birçok girişimci; işletmelerini ve girişimlerini sürdürememektedir ve fikirlerini pratiğe geçirme konusunda sıkıntı çekmektedir. Girişimci; […]

Genç işsizliğin nedenlerini araştırarak politikalar üretmek, yerelde girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve tabana indirmek, girişimcilik ekosistemine katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Genç Girişimciler Platformu gönüllülerini arıyor. Platformun gönüllü çağrısı şöyle:

Genç girişimcilerin; sermaye ve fon sıkıntısından sonra gelen en önemli problemlerinden biri sürdürülebilirliktir. Birçok girişimci; işletmelerini ve girişimlerini sürdürememektedir ve fikirlerini pratiğe geçirme konusunda sıkıntı çekmektedir. Girişimci; fikir aşamasında bir farklılık ve inovasyon oluşturamıyorsa bunu mutlaka yönetim politikaları ve üretim sürecinde inovasyon gerçekleştirerek gidermelidir.

Genç Girişimciler Platformu olarak misyonumuz, genç girişimcilerin önündeki engeller olarak belirlediğimiz sürdürülebilirlik sorununa yönelik kapsayıcı bir model geliştirmek ve genç girişimciler ile girişimci adaylarının kapasitelerinin geliştirilmesini sağlayacak eğitimler düzenleyerek 21. yüzyıl dinamiklerine göre yeni nesil girişimci yetiştirmektir. Yerelde ve ulusalda yapılacak çalışmalar ile girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkıda bulunmak temel hedeflerimiz arasındadır.

Platformumuzun amaçları;
– Yerelde ve ulusalda girişimcilik ekosistemine katkıda bulunmak,
– İzmir’de yeni nesil girişimci adaylarının kapasitelerinin arttırılmasına katkıda bulunmak,
– Yenilikçi fikirlere uygun projelendirme süreçlerini oluşturmak,
– İzmir’de bulunan genç girişimcilerin ve girişimci adaylarının rekabet düzeylerini arttırmak,
– Toplumsal kalkınma için sosyal ve ekonomik projeler üretmek,
– Dezavantajlı grupların ( kadınların, gençlerin, engellerin) girişimcilik becerilerini arttırmak ve girişimcilik kültürü oluşturmak.

Bu kapsamda Genç Girişimciler Platformu ekibinde yer almak ve girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkıda bulunmak isteyen arkadaşlarımızı aramıza bekliyoruz.

Başvurmak için tıklayın.

Son Başvuru Tarihi: 20.01.2018
Sorularınız için;
İletişim: girisimcilikplatformu@gmail.com