Her Yerde Sanat Derneği / Sirkhane ekibi yeni projesi için takım arkadaşları arıyor!

Her Yerde Sanat Derneği kar amacı gütmeyen, temel olarak sosyal sirk pedagojisi çalışmaları ile tanınan sanatsal kültürel ve sosyal projeler yürüten ve çocukların yüksek yararını gözeten bir sivil toplum kuruluşudur. AB Avrupa Sivil Koruma ve İnsani Yardım Operasyonları (ECHO) tarafından desteklenen, WHH ve KLKD ile ortak yürütülecek projemiz kapsamında Mardin, Nusaybin, Midyat ve Kızıltepe kırsal bölgelerinde […]

Her Yerde Sanat Derneği kar amacı gütmeyen, temel olarak sosyal sirk pedagojisi çalışmaları ile tanınan sanatsal kültürel ve sosyal projeler yürüten ve çocukların yüksek yararını gözeten bir sivil toplum kuruluşudur.

AB Avrupa Sivil Koruma ve İnsani Yardım Operasyonları (ECHO) tarafından desteklenen, WHH ve KLKD ile ortak yürütülecek projemiz kapsamında Mardin, Nusaybin, Midyat ve Kızıltepe kırsal bölgelerinde yaşayan savunmasız çocuklar için sosyal sirk pedagojisi yoluyla çocuk korumu ve vaka yönetimi çalışmaları yürütülecek ve kamu hizmetlerine erişim konusunda destek sağlanacaktır.

BAŞVURUYA AÇIK İŞ POZİSYONLARI:

Takım Lideri (1 kişi)
Proje Koordinatörü (1 kişi)
Çocuk Koruma Programı Çalışanı (1 kişi)
Çocuk Koruma Programı Çalışanı(1 Kişi)
Sosyal Çalışmacı (2 Kişi)
Lojistik Personeli (1 Kişi)
Saha Çalışanı (1 Kişi)
İzleme ve Değerlendirme Çalışanı (1 Kişi)
Müzik Atölyesi Kolaylaştırıcı (1 Kişi)
Sanat Atölyesi Kolaylaştırıcı (1 Kişi)
Sirk Eğitmeni (2 Kişi)
Gezici Sirk Aracı Eğitmeni (2 Kişi)
Çevirmen (İngilizce-Türkçe-Arapça) (2 Kişi)
Finans Muhasebe ve İK Sorumlusu (1 Kişi)
Servis Şoförü (2 Kişi)
Temizlik Görevlisi (1 Kişi)

İş pozisyonları ile ilgili açıklamalar çok yakın zamanda yayınlanacaktır. hali hazırda cv gönderen kişilerin yeni açılan iş pozisyonu için tekrar başvurmaları gerekmektedir.

Başvurular elektronik ortamda CV ve destekleyici belgeleriniz ile başvurabilirsiniz. Lütfen sadece başvurularınızı apply@heryerdesanat.org adresine gönderiniz.

Son başvuru tarihi: 30 Kasım 2017

Kaynak: sivilalan