Sosyal Demokrasi Okulu başlıyor

10 Ekim’de başlayacak 37’inci Sosyal Demokrasi Okulu’nun kayıtları devam ediyor. SODEV ve TÜSES’in oluşturduğu Sosyal Demokrasi Okulu’nda 37. dönem dersleri 10 EKİM 2017, Salı günü, önceki dönemde sertifika almaya hak kazananlara sertifikalarının da verileceği bir törenle başlıyor. 13 dersten oluşan program Salı ve Perşembe günleri saat 18.30 ile 20.30 arasında Taxim Hill Otel’de uygulanacak olup, […]

10 Ekim’de başlayacak 37’inci Sosyal Demokrasi Okulu’nun kayıtları devam ediyor.

SODEV ve TÜSES’in oluşturduğu Sosyal Demokrasi Okulu’nda 37. dönem dersleri 10 EKİM 2017, Salı günü, önceki dönemde sertifika almaya hak kazananlara sertifikalarının da verileceği bir törenle başlıyor.

13 dersten oluşan program Salı ve Perşembe günleri saat 18.30 ile 20.30 arasında Taxim Hill Otel’de uygulanacak olup, programın sonunda gerekli koşulları yerine getiren katılımcılara sertifika verilecektir.

Programa katılmak isteyenler, aşağıdaki formu doldurmaları gereklidir. Program sınırlı sayıda katılımcıyla yapılacaktır.

Ekte ayrıntılı ders listesini bulacağınız programımıza katılmanız dileğiyle.

SODEV/ TÜSES

NOT: Sosyal Demokrasi Okulu ticari bir program değildir. Sadece verilecek kitapların, dokümanların ve Yıllık/6 sayı Sosyal Demokrat Dergi abonelik bedelinin karşılığı olarak tüm dersler için bir kerede yalnız 150 TL (Öğrenci ücreti 75 TL) bağış alınmaktadır.

Başvuru için tıklayın.