Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Tercümanlar Arıyor!

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı olarak bilimsel yayınlarımıza bir yenisini daha ekliyor. İngilizce aslından Türkçe’ye çevrilecek olan yeni kitap Boyut Yayıncılık tarafından yayına hazırlanacaktır. 164 sayfalık kitabın tercümesi için Cerebral Palsy alanında uzman veya asistan olarak çalışan tercümanlar arıyor! 11 Ağustos 2017 Cuma günü saat 17.00’ye kadar CV’niz ile birlikte info@tscv.org.tr mail adresine  veya Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Kurumsal İletişim Birimine (Tel: […]

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı olarak bilimsel yayınlarımıza bir yenisini daha ekliyor. İngilizce aslından Türkçe’ye çevrilecek olan yeni kitap Boyut Yayıncılık tarafından yayına hazırlanacaktır. 164 sayfalık kitabın tercümesi için Cerebral Palsy alanında uzman veya asistan olarak çalışan tercümanlar arıyor!

11 Ağustos 2017 Cuma günü saat 17.00’ye kadar CV’niz ile birlikte info@tscv.org.tr mail adresine  veya Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Kurumsal İletişim Birimine (Tel: 0850 220 07 24 – Sena Arpınar) başvurularınızı yapabilirsiniz.

Tercümenin teslim tarihi 15 Ekim 2017 Pazar’dır.