Unilever sürdürülebilirlikle ilgili sorunlara çözümler bulan genç girişimcileri ödüllendirecek

Sürdürülebilir yaşamı olağan hale getirmeyi hedefleyen Unilever, sürdürülebilirlikle ilgili sorunlara çözümler bulan genç girişimcileri ödüllendirecek. Çiftçilikten sofraya, kadınlar için fırsatlar, su ve atık  olarak dört kategorinin yer aldığı yarışmada girişimcilerden bu kategorilerden bir veya daha fazlasına odaklanmaları bekleniyor. Yarışmaya dört kategoriden birinde bir inisiyatif üzerinde çalışan, 18 ila 35 yaşları arasında, dünyanın dört bir yanından […]

Sürdürülebilir yaşamı olağan hale getirmeyi hedefleyen Unilever, sürdürülebilirlikle ilgili sorunlara çözümler bulan genç girişimcileri ödüllendirecek.

Çiftçilikten sofraya, kadınlar için fırsatlar, su ve atık  olarak dört kategorinin yer aldığı yarışmada girişimcilerden bu kategorilerden bir veya daha fazlasına odaklanmaları bekleniyor.

Yarışmaya dört kategoriden birinde bir inisiyatif üzerinde çalışan, 18 ila 35 yaşları arasında, dünyanın dört bir yanından gelen herkes başvuruda bulunabilir. Girişiminiz fikri aşamasının ötesinde ilerlemiş olmalı ve bir etki yaratmaya başlamış olmalıdır.

Başvuru yapmak için öncelikle sisteme giriş yaparak  bir profil oluşturmanız ve başvuru formunu doldurmanız gerekir. Şimdiye kadar oluşan inisiyatifinizin hikayesinden ve geleceği için vizyonunuzdan bahsetmeniz gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 30 Temmuz 2017.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Kaynak