Uluslararası Hayvan Hakları Konferansı’na Sivil Düşün desteğiyle katılabilirsiniz

Uluslararası Hayvan Hakları Konferansı 7 – 10 Eylül 2017 tarihleri arasında Lüksemburg’da düzenlenecek. Hayvan hakları aktivistleri arasında ağ oluşturmanın hedeflendiği hayvan hakları, hayvan özgürleşmesi odaklı konferansta oturumların yanı sıra atölye çalışmaları ve konserler de organize edilecek. Konferansta stant açılması için başvurular da alınıyor. Sivil Düşün Hareketlilik ve Ağ Oluşturma Desteği’yle, siz de bu konferansa katılabilirsiniz Konferans web sitesi […]

Uluslararası Hayvan Hakları Konferansı 7 – 10 Eylül 2017 tarihleri arasında Lüksemburg’da düzenlenecek. Hayvan hakları aktivistleri arasında ağ oluşturmanın hedeflendiği hayvan hakları, hayvan özgürleşmesi odaklı konferansta oturumların yanı sıra atölye çalışmaları ve konserler de organize edilecek. Konferansta stant açılması için başvurular da alınıyor.

Sivil Düşün Hareketlilik ve Ağ Oluşturma Desteği’yle, siz de bu konferansa katılabilirsiniz

Konferans web sitesi için tıklayın.

Kayıt formu için  tıklayın.

Uluslararası Hareketlilik ve Ağ Oluşturma Desteği ile;

  • Uluslararası ve ulusal seyahat (Uluslararası seyahate uygun ülkeler listesi) 
  • Vize
  • Pasaport
  • Konaklama
  • Belge tercüme (Bu destek kalemi yalnızca sivil toplum örgütleri için uygun gider olacaktır.)
  • Ardıl ve diğer tercüme (Yurt dışı seyahatlerde gerekli olursa, çevirmenin yalnızca seyahat ve konaklama giderleri uygundur. Bu destek kalemi yalnızca sivil toplum örgütleri için uygun gider olacaktır.)

masraflarınızı uluslararası hareketliliğiniz kapsamında talep edebilirsiniz.

Destek talebinde bulunan kişilerin başvuruları ilk aşamada bağımsız uzmanlar tarafından uygunluk kontrolünden geçirildikten sonra, ikinci aşamada #SivilDüşün Teknik Destek Ekibi tarafından bütçe ve diğer detaylar için uygunluk kontrolünden geçirilmektedir.

Destek talebinde bulunmadan önce Hareketlilik ve Ağ Oluşturma Desteği ayrıntılarına ve uygunluk kriterlerine göz atmak tıklayınız.

Hareketlilik ve Ağ Oluşturma Desteği’ne başvurmak için buraya tıklayarak MIS sistemine kayıt olunuz.