Uluslararası Kültürel Çeşitlilik Fonu başladı

Uluslararası Kültürel Çeşitlilik Vakfı (IFCD) 3 Mart 2017’de fon talepleri için sekizinci çağrısını başlattı. IFCD, 2010’dan bu yana, gelişmekte olan 51 ülkede geniş bir yelpazeyi kapsayan 90 projeye altı milyon dolardan fazla fon sağlıyor. 2005 Sözleşmesi’nin taraflarından olan ülkelerin kamu yetkilileri, kamu ve sivil toplum kuruluşları ve aynı zamanda uluslararası sivil toplum kuruluşlarının başvuruları geçerli olacaktır. […]

Uluslararası Kültürel Çeşitlilik Vakfı (IFCD) 3 Mart 2017’de fon talepleri için sekizinci çağrısını başlattı. IFCD, 2010’dan bu yana, gelişmekte olan 51 ülkede geniş bir yelpazeyi kapsayan 90 projeye altı milyon dolardan fazla fon sağlıyor. 2005 Sözleşmesi’nin taraflarından olan ülkelerin kamu yetkilileri, kamu ve sivil toplum kuruluşları ve aynı zamanda uluslararası sivil toplum kuruluşlarının başvuruları geçerli olacaktır.

Tüm başvuranlar, IFCD çevrimiçi başvuru formunu kullanarak 14 Nisan 2017 gece yarısına kadar başvurularını gerçekleştirebilirler. Kamu yetkilileri/kuruluşları ve yerel sivil toplum kuruluşlarının başvuruları UNESCO Ulusal Komisyonu tarafından ön-elemede incelenecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.