Social Value Matters 2017 programı açıklandı

Social Value Matters 2017, artan eşitsizlik ve küresel belirsizlik ortamında değişime ilham vermek ve sosyal faydayı maksimize etmek adına paydaşların seslerini daha fazla duyurmanın yollarına odaklanacak. Sosyal etki alanında çalışan topluluğumuzdan gelen görüşler ışığında konferansın oturumları da şekillendi. Oturumlar, çeşitli yuvarlak masa toplantıları ve atölye çalışmalarından oluşacak. Yuvarlak masa toplantıları uzmanlar tarafından yönetilen, görüş ve […]

Social Value Matters 2017, artan eşitsizlik ve küresel belirsizlik ortamında değişime ilham vermek ve sosyal faydayı maksimize etmek adına paydaşların seslerini daha fazla duyurmanın yollarına odaklanacak.

Sosyal etki alanında çalışan topluluğumuzdan gelen görüşler ışığında konferansın oturumları da şekillendi. Oturumlar, çeşitli yuvarlak masa toplantıları ve atölye çalışmalarından oluşacak. Yuvarlak masa toplantıları uzmanlar tarafından yönetilen, görüş ve deneyimlerin paylaşılmasına odaklanan küçük tartışma gruplarını içerecek. Atölye çalışmaları ise katılımcıları tartışmaya ve öğrenmeye teşvik etmek üzere çeşitli alıştırmalar ve faaliyetlerde bir araya getirecek.

Açılış ve kapanış konuşmaları için İngilizce-Türkçe simultane çeviri olacaktır . Konferansta İngilizce ve Türkçe yuvarlak masa toplantıları ve atölye çalışmaları olacak. Detaylı bilgi için konferans programına göz atın!