TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü 2016

19 Şubat 2016
Yüzlerce profesyonel ve girişimci kadının öğrencilerle bir araya geleceği TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü, 5 Mart 2016 Cumartesi günü ?Yeditepe? Üniversitesi Kampüsü’nde gerçekleşecek. TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü’nd?e sen de yerini al, ilham dolu hikayelere eşlik et,? iş bağlantılarını genişlet, aradığın staj – iş fırsatını bul, çalışma hayatının sırlarıyla vizyonunu genişlet ve “O yaparsa ben de yaparım!” de! 7 Mart 2015’te kulüpler, şirketler ve […]

Yüzlerce profesyonel ve girişimci kadının öğrencilerle bir araya geleceği TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü, 5 Mart 2016 Cumartesi günü ?Yeditepe? Üniversitesi Kampüsü’nde gerçekleşecek.

TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü’nd?e sen de yerini al, ilham dolu hikayelere eşlik et,? iş bağlantılarını genişlet, aradığın staj – iş fırsatını bul, çalışma hayatının sırlarıyla vizyonunu genişlet ve “O yaparsa ben de yaparım!” de!

7 Mart 2015’te kulüpler, şirketler ve destekçilerimizle el ele vererek geçirdiğimiz harika kariyer günü etkinliğimizi bu sene de tekrarlıyoruz! Geçtiğimiz sene aldığımız ilhamın, hissettiğimiz kız kardeşlik duygusunun karelerine bu linkten, etkinlik detaylarına ise bu linkten ulaşabilirsiniz.

Öğrenci katılımı için tıklayınız.

Şirket katılımı için tıklayınız.

Şirketlerle tanış, aradığın staj ve iş fırsatını bul!

Etiketler