Savaş Mağduru Suriyeli Mülteci Kadınlar Paneli

16 Mayıs 2016
KADEM, yarın Gençlik Fuarı’nda “Savaş Mağduru Suriyeli Mülteci Kadınlar” paneli düzenliyor. Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Gençlik komisyonunun ve kulüplerinin de yer alacağı İstanbul Gençlik Fuarı 14 Mayıs cumartesi günü başladı. KADEM Gençlik’in D-8 numaralı stantta yer aldığı fuar ve festivalde, yarın saat 14:00’te TV programcısı ve yazar Zeynep Bayramoğlu’nun moderatörlüğünde, KADEM Başkanı Doç. Dr. […]

KADEM, yarın Gençlik Fuarı’nda “Savaş Mağduru Suriyeli Mülteci Kadınlar” paneli düzenliyor.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Gençlik komisyonunun ve kulüplerinin de yer alacağı İstanbul Gençlik Fuarı 14 Mayıs cumartesi günü başladı.

KADEM Gençlik’in D-8 numaralı stantta yer aldığı fuar ve festivalde, yarın saat 14:00’te TV programcısı ve yazar Zeynep Bayramoğlu’nun moderatörlüğünde, KADEM Başkanı Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz ile yönetmen ve aktivist Tülay Gökçimen’in konuşmacı olarak yer alacağı “Savaş Mağduru Suriyeli Mülteci Kadınlar” paneli düzenlenecek.

multecipanel

İlki bu yıl yapılan Gençlik Fuarı’nın teması ‘’Gönüllülük‘’ olarak belirlendi. ‘’Farkındayım, gönüllüyüm’’ sloganıyla yola çıkan etkinlikle, sivil toplum kuruluşlarıyla gençlerin samimi bir ortamda doğrudan buluşması, gençlerin sivil toplum alanında daha aktif olmalarının amaçlandığı bildirildi.

Etkinlikte, kamuoyunun yakından tanıdığı gazeteciler, edebiyatçılar, yazarlar, şairler, iş adamları ve girişimciler gençlerle söyleşi atölyelerinde bir araya gelip çeşitli konularda tecrübelerini ve bilgilerini paylaşıyorlar.

Workshop alanlarında seramik, hat, ebru, kaligrafi, resim, mozaik, tezhip gibi birçok branşta atölye çalışmaları da gençlerin katılımına açık.

Etkinlik kapsamında 5000 m2 üzerine kurulu festival alanı ile ok atma parkuru, masa tenisi, air hockey, canlı langırt, tırmanma parkuru gibi birçok oyun ve açık hava etkinliği de ücretsiz olarak fuar ziyaretçilerinin hizmetinde. Fuara, İstanbul’un birçok noktasından ücretsiz servisler hizmet veriyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız