“ÖRAV Yarıyıl Atölyeleri” Başlıyor

Eğitimcilerin mesleki ve kişisel gelişimine destek sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), 21 - 30 Ocak tarihleri arasında, İstanbul Eminönü’ndeki genel merkezinde 24 farklı atölyeye ev sahipliği yapacak. İlkokul, orta ve lise seviyesindeki her branştan öğretmenin ve öğretmen adaylarının ücretsiz olarak katılabileceği atölye çalışmalarına ÖRAV web sitesi üzerinden kayıt olunabilir.

ÖRAV, 2020 eğitim dönemi yarıyıl tatilinde düzenleyeceği atölyelerle öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine destek olmaya devam ediyor.

24 farklı konu başlığında atölyeler düzenleyecek olan Vakıf, yarıyıl tatili döneminde öğretmenlerin hem gelişimlerine katkı sağlamayı, hem de keyifli ve verimli bir tatil dönemi geçirmelerini hedefliyor. Yarım gün veya tam gün olarak planlan atölyeler, farklı kurumlardan gelen eğitimcilerin liderliğinde düzenlenecek.

Atölyelerin İçeriği Katılımcılara Çok Zengin Bir Program Sunuyor

ÖRAV Yarıyıl Atölyeleri kapsamında eğitimciler, geçtiğimiz senelerde yürütülmüş ve yoğun ilgi görmüş atölyelerin yanı sıra, yepyeni başlıklarla ilk kez deneyimlenecek atölyelerden de faydalanacak. Öğretmenlerin bu yıl katılabilecekleri atölyeler “Engelli Hakları Odaklı Kapsayıcı Eğitim Yaygınlaştırma Etkinlikleri”, “Dijital Dünyaya Yolculuk”, “Özel Eğitim ve Materyal Geliştirme”, “Grup Oyunları ile Okul Ruh Sağlığının Geliştirilmesi”, “Ekolojik Okuryazarlık”, “Fen Bilimleri Öğretmenleri için Astronomi” ve “Pozitif Gençlik Gelişimi Riskleri: İstismar, Akran Zorbalığı Ve Flört Şiddet” gibi çeşitli başlıklardan oluşuyor.

Sekiz gün boyunca 24 farklı konu başlığında düzenlenecek atölyelere katılım ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Kontenjan sınırı bulunduğundan kayıt yapılması gerekmektedir. Kayıt linki ve atölye içeriklerine bu linke tıklayarak ulaşılabilir.

Bilgi için:

Tor İletişim ve Danışmanlık

Esin Özdemir esin@toriletisim.com

Tel: 0533 353 75 15