Geleceğin Gelişen Kadınları Projesi Katılımcılarını Arıyor

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Samsun Şubesi ve Gençlik Laboratuvarı Derneği ortaklığında hayata geçirilen 'Geleceğin Gelişen Kadınları' projesi yeni eğitim programı için katılımcılarını bekliyor.

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Samsun Şubesi ve Gençlik Laboratuvarı Derneği ortaklığında hayata geçirilen “Geleceğin Gelişen Kadınları” projesinin temel amaçları, özellikle genç kadınların kendilerini geleceğe hazırlamaları amacıyla geldikleri üniversitelerinde meslek hayatına atılmadan önce kişisel gelişimine etki etmek ve iş hayatına daha hızlı adapte olmalarını sağlamak.

Bu proje kapsamında katılımcılara kişisel gelişim ve farkındalıkları üzerine yüz yüze eğitim programı düzenlenecek ve eğitimler sonrasında 3 oturumluk birebir mentorluk desteği verilecek.

Kimler Başvurabilir?

– 18-25 yaş arası,

– Kadın katılımcılar,

– Ondokuz Mayıs Üniversitesi veya Samsun Üniversitesi öğrencisi,

– Toplumsal sorunların farkında olan ve bu sorunlara çözüm üretmek isteyen,

– Gönüllülük yapmış veya yapıyor olan

– Gönüllülük yapmak isteyen

“Geleceğin Gelişen Kadınları” projesine başvuru yapan adayların belirlenen kriterler doğrultusunda değerlendirmeleri yapılarak projeye dâhil edileceklerdir. Başvuruları olumlu değerlendirilen adayların proje dâhilinde gerçekleştirilecek eğitim programlarına katılım taahhüdü vermeleri beklenecektir.

16 Mart – 28 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek programda katılımcılara ücretsiz olarak eğitimler verilecektir. Eğitimlere düzenli katılarak başarıyla tamamlayan katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

Eğitimlerin İçeriği 
  1. Zaman Yönetimi ( 16 Mart 2024 )
  2. Kişisel Farkındalık ve Stres Yönetimi ( 24 Mart 2024 )
  3. Liderlik ve Yönetim Becerileri ( 30 Mart 2024 )
  4. Etkili İletişim ( 20 Nisan 2024 )
  5. Proje Yönetimi ( 27-28 Nisan 2024 )

Son Başvuru Tarihi: 8 Mart 2024 – 23.59

Başvuru linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Sonuç Tarihi: 10 Mart 2024

Proje hakkında detaylı bilgi almak ve sorularınız varsa iletmek için gelecegingelisenkadinlari@gmail.com adresiyle iletişime geçebilirsiniz.