Yücel Kültür Vakfı Gönüllülerini Arıyor

Yücel Kültür Vakfı, İstanbul yerelinde düzenleyeceği etkinlik, organizasyon ve çalışmaları için gönüllülerini arıyor.

Yücel Kültür Vakfı, gençlerin geleceğe umutla bakmasını ve potansiyellerini tam anlamıyla ortaya çıkarabilmesini hedefliyor. Gençlerin, Cumhuriyet ve demokrasinin temel ilke ve değerlerine sahip, çağdaş, donanımlı, sağduyulu, özgüven sahibi, düşünen, sorgulayan, yaratıcı, farklı düşünce ve inançlara saygılı, insan ilişkilerinde cinsiyet, ırk, din, dil farkı gözetmeyen, iyi eğitimli, gelişmeye açık, bilgi üreten ve kullanabilen bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunmayı önemsiyorlar.

Bu amaçlar doğrultusunda, İstanbul ekiplerine dahil olacak gönüllülük çalışmalarına katılmaya davet ediyorlar. Bireysel ve kültürler arası gençlik değişim programları, sanatsal ve kültürel faaliyetler, çevre gezileri, yerel ve uluslararası projeler gibi birçok farklı alanda gönüllülük fırsatları sunuluyor. Bu projelere katılarak, potansiyelinizi keşfedebilir, yeni beceriler öğrenebilir ve farklı hayatlara dokunabilirsiniz.

Gönüllü olmak isteyenler için başvuru süreci oldukça basit. Buradaki  başvuru formunu doldurmanız yeterli. Başvurunuzun ardından ikinci aşama için sizinle iletişime geçilerek daha detaylı bilgilendirme yapılacak.

Sorularınız için yunusemre@yucelkulturvakfi.org adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 28 Temmuz!