SES Derneği’nden ‘İş Dünyasında Kadın Mentorluk Buluşmaları’

Ses Eşitlik ve Dayanışma Derneği, Kadın Mentorlük Buluşmaları projesine başlıyor. Projede, farklı deneyim kademelerindeki ve farklı sektörlerdeki kadınların bir araya gelebileceği bir alan yaratarak birbirlerine destek olmalarını, dayanışmanın gücünden yararlanarak kendilerini daha güvende hissetmelerini, birbirlerinin bilgi ve tecrübelerinden yararlanabilmelerini hedefliyorlar.

SES İş Dünyasında Kadın Mentorluk buluşmalarında kariyer yolculuğu, iş-özel hayat dengesi, kişisel gelişim gibi farklı alanlarda tecrübelerini paylaşmak veya bu alanlarda tecrübesi olan başka kadınlardan öğrenmek, ilham almak isteyenleri programa davet ediyor.

Mentorluk buluşmaları, 17 Aralık 2022 Cumartesi günü  saat 11 ’de Ses Derneği’nin sosyal merkezinde katılımcıların kendi eşleriyle tanıştıkları bir  toplantıyla başlayacak. Bunu takip edecek 2 aylık süre içinde eşlerin 4 kez buluşmaları öneriliyor. Tanışma toplantısının ardından katılımcılar buluşma tarih ve mekan seçimlerini  kendileri  belirleyecekler. Sekiz hafta sonunda tüm katılımcılarla Dernek sosyal merkezinde bir araya gelerek bu buluşmalarda yaşadığı heyecanı, aldığı/verdiği ilhamı paylaşacaklar.

Bu buluşmalara mentor veya menti olarak katılabilirsiniz. Başvurulardan sonra, mentor ve mentiler ilgilendikleri ortak konular üzerinden eşleştirecek.

Gelişmekte olan kadın lider başvuru formu

Deneyimli kadın lider başvuru formu