Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitimde Ailelerin Güçlendirilmesi Projesi’nin Kapanış Toplantısını Gerçekleştiriyor

Tohum Otizm Vakfı'nın Özel Eğitimde Ailelerin Güçlendirilmesi Projesi kapsamındaki Kapanış Toplantısı 20 Ekim 2022 Perşembe günü Windsor Hotel Convention Center İstanbul’da yüz yüze yapılacak.

10.00- 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Kapanış Etkinliği’ne AB Başkanlığı temsilcileri, özel eğitim ve engellilik alanında çalışan STK’lar, Rehberlik ve Araştırma Merkezleri temsilcileri, özel eğitim alanında faaliyet gösteren akademisyenler ve Prof. Dr Nimet Bülbin Sucuoğlu ve Prof. Dr. Elif Tekin İftar gibi alanında uzman isimler katılım gösterecek.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından “Bütünleştirici Eğitim için Özel Eğitim Hizmetlerinin Kalitesinin Artırılması Hibe Programı” kapsamında finanse edilen; Tohum Otizm Vakfı liderliğinde, Gaziosmanpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) ve Kütahya Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) ortaklığında yürütülen “Özel Eğitimde Ailelerin Güçlendirilmesi Projesi” özel gereksinimli çocuklar için özel eğitimin kalitesini artırmayı hedeflemekte.

Etkinliğe, 14 Ekim Cuma saat 17.00’a kadar katılım formu doldurularak başvuru yapılabilir. Etkinlik, pandemiye ilişkin önlemler dikkate alınarak düzenlenecektir.

Etkinliğe katılım için buraya tıklayınız.

Proje hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için proje kapsamında oluşturulan web sitesini buradan inceleyebilirsiniz.