Teknolojide Kadın Derneği Proje Yönetimi Eğitimi Düzenliyor

Teknolojide Kadın Derneği,17 Ocak 2022’de başlayacak Ücretsiz PMP sertifikalı Proje Yönetimi Eğitimi düzenliyor. Kariyer sahibi olma fırsatı sunan ve 2 ay sürecek olan eğitime son başvuru tarihi 6 Ocak 2022.

Eğer üniversite mezunu veya son sınıf öğrencisiyseniz ve proje yöneticisi olarak kariyerinize başlamak istiyorsanız, PMP sertifikalı “Proje Yönetimi‘’ eğitimine katılabilir ve mezun olunca sektörün önde gelen firmalarında yer alma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Başvuru Kriterleri

Üniversitelerin STEM alanlarında (Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Fen Bilimleri, Matematik veya Fizik gibi) ve İşletme, İktisat, Yönetim Bilişim Sistemleri gibi bölümlerde son sınıf öğrencisi veya yeni mezun yazılım sektöründe kariyerine başlamak isteyen kişiler, sektöründe maximum 2 yıllık deneyime sahip, herhangi bir proje ekibi içerisinde yer almış kişiler ya da alacak olan kişiler ile gerçekleştirilen “Proje Yönetimi‘’ eğitimine katılın ve mezun olunca sektörün önde gelen firmalarında yer almaya hazır olun.

Başvuru
  • 6 Ocak 2022 tarihine kadar iletişim bilgilerinizi içeren özgeçmişinizle birlikte bu bağlantıdan başvuruda bulunabilirsiniz.
  • Mülakat ve sınavdan başarı ile geçecek adaylar, sınırlı sayıda kontenjanı bulunan 17 Ocak 2022 tarihinde başlayacak ve 2 ay sürecek ücretsiz eğitimlere katılmaya hak kazanacaklar.