Geleceğe Yatırım Ödülleri Başvuru Süreci Başladı

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği)'ın, Avrupa Birliği Başkanlığı koordinasyonu ile hayata geçirdiği 'Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar' isimli proje kapsamında düzenlediği Geleceğe Yatırım Ödülleri'ne başvurular açıldı. Son başvuru tarihi 14 Şubat 2022.

Türkiye İMSAD, inşaat malzemeleri sektörünün ve bu sektörde faaliyet gösteren şirketlerin, sürdürülebilir kalkınmaya destek olan paydaşlarıyla ortak değer yarattığı bir başarı sağlamasında etkili olmayı amaçlıyor. Bu başarının sadece sanayicilerin değil inşaat, mimarlık, çevre, enerji, enerji verimliliği ve sürdürülebilir kalkınma alanında çalışan sivil toplum kuruluşlarının, üniversitelerin ve geleceğimizin güvencesi gençlerin yürüttükleri faaliyetlerle gerçekleşebileceğine inanan Dernek yönetimi, sektördeki iyi uygulamaları paylaşarak yaygınlaşmalarını hedefliyor.

Türkiye İMSAD, bu çerçevede, 2017 yılından bu yana çift yıllarda düzenledikleri Geleceğe Yatırım Ödülleri’ne, 2021 yılından itibaren tek yıllarda düzenlenecek Geleceğe Yatırım Ödülleri – Sivil Toplum’u ekledi.

Bağımsız jüri heyeti tarafından sivil toplum kuruluşları, üniversite ve öğrencilerin yürüttüğü  ve kriterleri en iyi şekilde karşılayan sürdürülebilirlik iyi uygulama faaliyetlerinin belirleneceği Geleceğe Yatırım Ödülleri – Sivil Toplum, Haziran 2022’de sahiplerini bulacak.

Başvuru Şartları

Bağımsız bir jüri tarafından başvuruların değerlendirileceği yarışmanın başvuru şartları aşağıda yer alıyor:

  • İnşaat, mimarlık, çevre, enerji, enerji verimliliği, sürdürülebilir kalkınma alanlarında çalışma yapan Sivil Toplum Kuruluşu (DERBİS’e kayıtlı), üniversite veya öğrenci (bireysel ya da ekip) olmak,
  • Yürütülen etkinlik, proje veya çalışmanın son 3 yıl (2019-2021) içinde başlamış olması,
  • Yürütülen etkinlik, proje veya çalışmanın BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ile ilişkilendirilmiş olması. (SKA’lar ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
  • Daha önceki senelerde gerçekleşen Geleceğe Yatırım Ödülleri’ne başvurmamış olmak,
  • Çok paydaşlı faaliyetlerde tüm tarafların dahil edilmiş ve izinlerinin alınmış olması,
  • Öğrenci başvurularında başvuranın öğrenci olduğuna dair üniversiteden alınmış yazının bulunması,
  • Bir başvuru sahibinin en fazla 3 proje ile başvuru yapmış olması,
  • Aynı faaliyetin birden fazla kişi veya kurum tarafından sunulmamış olması, (Böyle bir durumda tüm başvurular geçersiz kabul edilecek)
Başvuru
  • Başvuru Formu’nun ve Katılım Şartnamesi’nin eksiksiz doldurularak her iki dokümanın en geç 14 Şubat 2022 tarihine kadar fermurat@imsad.org adresine gönderilmesi gerekiyor.
  • Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Tüm Haberler