AÇEV Eşitliğe Değer Girişimiyle “Değişim İçin Harekete Geçin” Çağrısı Yapıyor

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından başlatılan bir sosyal girişim olan Eşitliğe Değer, eşitliğe değer veren bir toplum yaratmak için gereken adımları sunmak amacıyla farklı eğitimler düzenliyor. AÇEV, iş yerlerinden başlayan bu eğitimlerle kurum çalışanlarını sadece çalıştıkları yerlerde değil, aile ve toplumdaki bireyler olarak da eyleme geçmeye davet ediyor.

Toplumsal cinsiyet AÇEV’in tüm programlarının ana ekseninde yer alıyor. Son yıllarda kurumlarla yapılan toplumsal cinsiyet odağındaki çalışmaları Eşitliğe Değer girişimi altında yeniden yapılandıran AÇEV, toplumsal cinsiyet eşitliğinin hayatın her alanında yaygınlaşması için çalışıyor.

Eşitliğe Değer’in amacı, çalışanları eğitimlerle harekete geçirerek kurumların eşitlikçi yönde dönüşümünü kolaylaştırmak. AÇEV, günlük yaşam pratiklerine kolaylıkla dönüşebilen eğitim içerikleriyle, kurum çalışanlarını sadece çalıştıkları yerlerde değil, aile ve toplumdaki bireyler olarak da eyleme geçmeye davet ediyor.

AÇEV Eşitliğe Değer Eğitmi

Bu kapsamda finans, reklam ve otomotiv sektöründen şirketler, holdingler, spor kulüpleri, tekstil firmaları, üniversiteler gibi farklı kurumlarla çalışılıyor.

Eşitliğe Değer kapsamında gerçekleşen değişim hikayelerini buradan izleyebilirsiniz.