BiOyunKur’la Ara Tatilde Evde Oyun Kampı

Oyun Hareketi Derneği çocuklara 21. yüzyıl becerilerini eğlenceli oyunlarla kazandırmak amacıyla 21 günlük ‘Evde Oyun Kampı’ fırsatı sunuyor. Ara tatil dönemini evlerde geçirecek tüm çocuklar için geliştirilen Evde Oyun Kampı, 21 günün tamamının oyunla dolu geçmesini sağlayacak bir içerikte hazırlandı. Bioyunkur.com adlı web sitesinden Evde Oyun Kampı’na ulaşabilirsiniz.

Dünyanın ilk oyun koçluğu platformu olan Bioyunkur.com,  6-12 yaş arasındaki çocuklara 21’inci yüzyıl becerilerini geliştirmek amacıyla oyun kurmaya teşvik eden platform, bünyesindeki yetkin ve eğitimli oyun koçları ile çocukları birebir buluşturuyor.

Evde geliştirici fiziksel oyunlar kurmak için yönlendirme ve desteğe ihtiyacı olan ailelere eğitimli oyun koçlarını öneren Oyun Hareketi Derneği Başkanı ve Bioyunkur.com Eğitim Koordinatörü Nedim Buğral, Evde Oyun Kampı ile çocukların ara tatilde hem çok eğlenecek hem de kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklarını söylüyor.

Bioyunkur.com’da ‘Oyunbaz’ın Yolculuğu’ programı, çocukların esneklik ve uyumluluk, etkili iletişim, sorun çözebilme, yaratıcılık ve takım çalışması gibi becerilerini desteklemek için, onların en gerçek uğraşları olan oyunlardan bir tatil menüsü hazırladı.

Bu menüde; zaman kullanımı gerektiren karmaşık ev içi görevler, kısa zamanda anlatma becerisi gerektiren mini drama uygulamaları, bazen ailenin bazen de programdaki diğer ‘oyunbazların’ bir arada olduğu takım görevleri olacak.

Her çocuğa özel atanmış bir oyun koçu ile uzaktan bire bir oyun buluşmaları içeren Evde Oyun Kampı programı, kişiselleştirilmiş oyun önerileri ve çocukların bir araya gelebilecekleri oyun buluşmaları olacak.

Tüm bunlar tatil boyunca 7 yüz yüze görüşme, 14 a-senkron oyun buluşması, 2 çok oyunculu oyun buluşması içerecek. Ailelere yönelik webinarlarla da ‘oyunbazın yolculuğu’ tatil döneminde dileyen tüm ailelerin hizmetinde olacak.

Detaylar için:  www.bioyunkur.com

İlgili Yazılar

Tüm Haberler